Maserati MC 20 Özellikleri


İtalyan markası Maserati sonunda yeniden bir süper otomobil üretene kadar biraz yatırım gerektirdi. Son süper otomobil 2004/2005 üstü kapalıydı ve Maserati MC12 idi. 50 parça ile sınırlı olan bu araçtan yaklaşık 15 yıl sonra, şu anda büyük ölçekli üretime girecek olan MC20 ortaya çıkıyor. Klik markasının yeni lideri, önceki akşam Modena'da tanıtıldı. MC20'nin yakıt sunumuyla ilgili verilerin bir sonraki duyuruya kadar sunulacağını tahmin ediyoruz. 


Maserati MC20 Petrol Ve Elektrikli Araç Olarak Erişilebilir 

Kuruluş, hem yakıt kontrollü bir MC20 hem de elektrik kontrollü bir MC20 yaratacağını açıkladı. E-süper otomobille ilgili daha fazla veri yakında takip edilecek. Her şeye rağmen, MC20'nin temel bilgileri gerçekten iyi. Süper araç, 621 PS Nettuno 3.0 litrelik çift turbo V6 motor ile donatılmıştır. Aşırı kuvvet 730 Nm'dir ve MC20'nin sadece 2,9 saniyede 0'dan 100 km / saate hızlanmasına izin verir. Maksimum hız yaklaşık 325 km / s'de değerlendirilir. 


Maserati, Motor İçin Ferrari'nin Recipe 1 Yeniliğine Güveniyor. 

Yenilkçi suç ortağı Mahle ile birlikte klik atı, Maserati'nin "İkiz Ateşleme" adını verdiği "Şiddetli Uçuş" yeniliğini geliştirdi. Yanan motor iki farklı ayarda çalışabilir. Başlangıçta, haznede gazın çalınmasıyla bir motorun normal çalışması. 

Benzersiz modda, motor yakıtı çok daha verimli bir şekilde kullanabilir. Bunu yapmak için, motor mütevazı miktarlarda yakıtı bir hazneye ayırır ve daha sonra gazın geri kalanının üstün bir taşınmasını garanti eder. Bu, iyileştirilmiş bir ısınma etkinliği gibi daha yüksek bir yanma yeterliliği sağlar. 


MC20'nin oluşturulması 2020'de başlayacak 

Karbon fiber çerçeve hesaba katıldığında, araç sadece 1,5 ton ağırlığında. İki koltuklu aracın uzunluğu 4.67 metre, yüksekliği 1.22 metredir. Çok sayıda uzman, MC20'nin Ferrari yol araçları ve süper otomobiller gibi olduğunu ve kimseyi şok etmemesi gerektiğini belirtiyor. Araç bu yıl üretime girecek ve bundan bir yıl sonra beklenmedik bir şekilde satın alınabilecek. Şu anda, MC20'nin fiyat etiketi hakkında varsayımda bulunulabilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.