Amazon, Yiyeceklerinizi Tanımlayan Arabayı Ortaya Çıkardı



Amazon, sensörler ve kameralarla dolu harika bir alışveriş sepeti olan Scramble Truck'ı kısa bir süre önce bildirdi. Kasadan uzak durmak için doğal olarak yarışmaları inceler. 

Amazon, alışveriş deneyimimizi web üzerinden alışveriş yapmak kadar basit hale getirmeye çalışıyor. Amazon Go ve Amazon Go Staple kameralarla dolup taşan gıda mağazalarının ardından, web canavarı kısa süre önce Scramble Truck ilan etti. Bu yeni metodoloji, sensörleri akıllı bir alışveriş sepetine yerleştirir. 

Alışverişe başlamak için müşteri, Amazon uygulamasıyla cep telefonunda bir QR kodu gösterir ve bu kodu Scramble Truck'ın ekranında bulunan bir okuyucu ile filtreler. Bu noktada çantalarını kamyona koyar ve eşyalarını koyarken kameralar standartlaştırılmış tanımlamaları inceler. 

Yerden yetiştirilen gıdalar gibi toplu ürünler için fiziksel olarak bir PLU kodu girmek önemlidir. Kamyona yerleştirilen sensörler, sonuç olarak çuvallara konduklarında bunları ölçer. 

Bittiğinde, temel olarak Run Truck için kaydedilen çıkışı kullanın ve sürüşler, Amazon hesabınızda listelenen taksit stratejisi tarafından doğal olarak ücretlendirilir. 

Kamyon, öğeleri daha kolay ayırt etmek için insan yapımı beyin gücünü birleştirir 

Amazon, kullanılan yenilikler hakkında açık veriler vermez, ancak "PC vizyonu" ve "sensör kombinasyonu" nu tartışır. Organizasyon, çerçeveyi bir videoda sunar ve tasvir, tekerlekler üzerinde programlanmış bir kontrol işlemine benzer. Öyle olsa bile, tüm hesaplara göre daha gelişmiş görünüyor. Amazon, TechCrunch'a standart hale getirilmiş etiketin bulanık olması durumunda kamyonun ürünü tanımak için PC görüş hesaplamalarını kullandığını açıkladı. 

Scramble Truck, Amazon'un Amazon, California'daki yeni Forest Slopes mağazasında, çok da uzak olmayan bir gelecekte açılması planlanan 3.000 metrekarelik bir süpermarkette büyük bir görünüme sahip olacak. Firma, kamyonun farklı mağazalardan ne zaman erişilebilir olacağını veya daha büyük bir kamyonun düzenlenip düzenlenmediğini göstermedi. Scramble Truck sadece iki paket içerebildiğinden, mevcut model aile alışverişi için beklenmiyor ...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.