Samsung A31,Hindistan'da Piyasaya Sürüldü: Fiyat, Özellikler



Samsung Inestimable çerçevesi A31, bir yıl önce Şubat ayında ortaya çıkan A30 Evreninin yerine Hindistan'da sürüldü. Güney Koreli mamutun yeni cep telefonu su damlası stil skoruna ve dörtlü kamera düzenlemesine sahip. 

Telefon aynı şekilde 6GB'a kadar Pummel'e eşlik ediyor ve çoğu çocuk Android 10 uyarlamasında çalışıyor. Samsung Infinite framework A31'in diğer önemli özellikleri, ekran benzersiz parmak izlenim sensörü, stoklama uzantısı desteği ve hızlı şarj desteğini hatırlar. Geniş çerçeve A31 ayrıca göz atmak için üç farklı gölgeleme alternatifine sahiptir. 

Samsung A31 Turkiye Maliyeti: 

Samsung  A31, Hindistan'daki Rs'de bulunuyor. 6GB Çekiç ve 128GB içe doğru istifleme varyasyonu için 21.999. Telefon Değerli taş Crush Dim, Gem Pound Blue ve Gem Beat White olarak geliyor. Ülkedeki 4 Haziran'dan itibaren erişilebilir olacak ve Samsung Show Binası da dahil olmak üzere bağlantısı kesilmiş perakendeciler hariç Amazon, Flipkart, BeNow ve Samsung India eStore üzerinden erişilebilir. 

Samsung Muazzam A31 çerçevesindeki satış teklifleri, Samsung Store, NBFC'ler ve bankalardan EMI tekliflerini içerir. Samsung, aynı zamanda, yetkilerini Instagram kolu aracılığıyla müşterilerine uygulamalı bir anlayış sunacak. 

Samsung  A31'nin Öne Çıkan Özellikleri: 

Çift SIM (Nano) Samsung Grandiose framework A31, Android 10'u bir UI Above ile çalıştırıyor ve 20: 9 perspektif oranıyla 6.4 inçlik full HD + (1.080x2.400 piksel) Endlessness U Show ve Super AMOLED kartı içeriyor. Motorda, telefonun 6GB Crush'ına sahip sekiz merkezli bir MediaTek Helio P65 SoC var. F / 2.0 odak noktasına sahip 48 megapiksel temel sensör ve f / 2.2 boşluğa sahip 8 megapiksel ultra geniş kenarlı bir atıcı içeren dörtlü bir kamera düzenlemesi var. Kamera düzenlemesi ayrıca f / 2.4 odak noktasına sahip 5 megapiksel profundity sensörü ve f / 2.4 tam ölçekli odak noktasına sahip 5 megapiksel sensör içerir. 

Selfie'ler için Samsung Grandiose framework A31, ön tarafta af / 2.2 odak noktası ile birleştirilmiş 20 megapiksel selfie kamera sensörüne sahiptir. 

Ek olarak, Samsung Enormous framework A31, 15W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh bataryaya sahiptir. Aynı şekilde, telefon 159.3x73.1x8.6mm tahmin ediyor ve 185 gram ağırlığında. Cep telefonu ayrıca Samsung Pay, Samsung Prosperity ve Samsung Knox'u da içeriyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.