Honor'un Akıllı Telefonunda Sıcaklık Sensörü Var




Respect'in yakın zamanda beyan edilen cep telefonlarından biri olan Respect Play 4 Star'a, XDA-Designers'ın ayrıntılı bir kızılötesi sıcaklık sensörü ile erişilebilir. 

Kuruluşun orijinal Weibo hesabı tarafından paylaşılan bir video, telefonun bireylerin karşılıkları ve bileklerini kavramanın ardından sıcaklık okumalarını gösterdiğini gösteriyor. Telefonlar Çin'de ilan edildi ve şu anda dünya çapında bir varyant yok. 

Bir sıcaklık sensörü tipik olarak özel bir cep telefonu vurgulaması gibi görünür, ancak yüksek sıcaklığın COVID-19 ile hastalandığının bir göstergesi olabileceği bir pestilence döneminde, kavrayışınızda olması değerli bir cihaz olabilir. Açıkçası, rahatlığı ne kadar kesin olduğuna bağlıdır. Saygı, sensörün 20 derece Santigrat ila 100 derece Santigrat (genellikle - 4 ila 212 Fahrenheit) arasında çalışır; bu, insan vücudunun potansiyel sıcaklık kapsamını ve sıcaklıkların onda birini kapsamak için gerekli olabilecek her şeydir. . 

Saygı, bir cep telefonuna sıcaklık algılama ekipmanını ilk dahil eden değil. 2016'da, sıcak bir görüntüleme kamerasına eşlik eden kaba bir cep telefonu olan Feline'nin S60'ını araştırdık (Video'da anladım). Cep telefonu bağlantısı olarak satılan sıcak görüntüleme sensörleri de vardır. Çok sayıda müşteri kullanımı olmayabilir, ancak Feline'nin telefonu, park görevlileri veya bina hedeflerinde çalışan esnaf gibi uzman müşteriler içindir.
Respect Play 4 Professional'ın sıcaklık sensörünü geçtikten sonra, diğer yeni telefonlar geleneksel orta kademe telefonlara benziyor. Düzenlemedeki en ucuz model Respect Play 4'tür ve bir MediaTek Dimensity 800 işlemciye sahiptir, 6GB Smash ile başlar ve temel, geniş kenarlı, profundity konumu ve büyük ölçekli kameralar dahil dört arka kameraya sahiptir. Respect Play 4 Master'ın daha pahalı bir zoom kamera içermesine rağmen, bir Kirin 990 işlemcisi, 8 GB Slam ve sadece iki arka kamerası var. İki telefon 5G'yi destekliyor ve 1080p ekranlara sahip. 

XDA-Engineers, Çin'deki 2999 CNY (yaklaşık 421 $) sıcaklık sensörlü Respect Play 4 Star'a erişilebileceğini ve sıcaklık sensörü olmayan modelin 2899 CNY'ye (yaklaşık 407 $) mal olacağını açıkladı. Standart Saygı Oyunu 4 1799 CNY'den (253 $) başlayacak. Şu anda, herhangi bir telefonun Çin'den çıkıp çıkmayacağı belli değil.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.