Android 11'in Beta Sürümü Bazı Pixel Sahiplerine Erken Geliyor


Bazı Google Pixel sahipleri Android 11 Beta'yı erken aldı ve mevcut yılın Android uyarlamasına ilişkin daha fazla bilgi ortaya çıkardı. 
XDA Mühendisleri'nden Mishaal Rahman, iki Pixel 4 XL istemcisinin güncellemeyi aldığını ve Android 11 vurgularıyla ilgili yeni bilgileri ortaya çıkardığını, örneğin, güç düğmesi menüsü, üç yeni sembol şekli ve doğal olarak ana ekranda uygulama önerileri ortaya çıkardığını söyledi.

Google, 3 Haziran'da Android 11 beta'yı boşaltmayı planladı, ancak dağıtımını ertelemeyi seçti. Örgüt, şu andan itibaren küreselleştirilmiş polis vahşeti ile ilgili ulusal kavgalarla doğrudan bağlantı kurmadan "şimdi övgü zamanı değil" dedi. Kuruluş, deklarasyon için henüz başka bir tarih belirlemediğinden, bu beta programlamanın daha genel olarak ne zaman kullanılabileceği belirsizdir. 

Beta programlama, Android 11 için devam etmekte olan çeşitli çalışmaları göstermektedir. Tasarımcılar için uygulamalarının medya kontrollerini duyuru panosundan Brisk Ayarları menüsüne taşıyarak farklı bildirimleri hesaba katarlar. Oynatma alternatifleri sınırlı menünün solunda görünür ve 9to5Google notları menüsü tamamen açıldığında bu ekranın başında genişler. 

Pixel Launcher da beta sürümün önemli bir özelliği olarak yenilendi ve Google'ın ürününün sonuç olarak Pixel'in ana ekranının gerçekliğini uygulama önerileriyle doldurmasına izin verdi. Bu öneriler önceden uygulama dolabının başında yer almaktaydı, ancak şimdi bunları doğrudan ana ekranınızdan yapabilirsiniz. 

Uygulama sembolleri kural olarak, daha fazla uyarlanabilirlik sunan üç yeni sembol şekli ile bazı kozmetik rötuşlar yapar. 

Ev sahibinin diğer kullanışlılığının doğasında öne çıkan özellikler, mühendis deşarjlarından son aylarda fark ettiğimiz şeydir. "Kabarcık" ın nasıl kullanılacağına dair başka bir ayar menüsü ve ekranınızdaki boşaltma kabarcığı ile mevcut tartışmalara devam etmenizi sağlayacak diğer menü şovları, seçeneği olan "canlandırılan kuvvet düğmesi menüsü" taksit alternatiflerini ve keskin ev kolay yollarını yeniden yapmak.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.