TikTok Alternatifi Mitron,Güvenlik Açığı Olduğunu Söyledi


TikTok'a bir seçenek olarak sunulan ve hızla artan etkileyici önem taşıyan Mitron uygulaması, bir saldırganın müşteri hesaplarına pazarlık yapmasına ve belirli bir müşterinin çıkarına mesaj göndermesine izin verebilecek çaresizlik olduğunu düşünüyor. 

Leke, herhangi bir korkunç ekran karakterinin bireysel veri almasına izin vermez, örneğin, istemcinin Mitron uygulamasında bir kayıt açmak için kullandığı e-posta kimliği. 

Her durumda, etkilenen müşterinin profiline erişmek çok iyi bir şekilde kullanılabilir. Mitron uygulaması şimdiye kadar Android'e seçildi ve Google Play'de 50'den fazla indirmeye ulaştı. 

Mitron uygulamasında bir zayıflık kullanarak, bir saldırgan farklı müşterilere mesaj gönderebilir ve hatta başkalarını takip edebilir veya yaralıların adı dijital güvenlik analisti Rahul Kankrale hakkında açıklamalar yapabilir.

Sorunun oturum açma sürecinde var olduğunu söyledi. Yaralıya, kayıtlarında oturum açmak için kullanılabilecek bir tür müşteri kimliğini yakalayıp eklemesine izin veren uygulama. 

Kankrale, Mitron uygulama mühendisinin oturum açma konusunda emin olmak için Güvenli Ekler Katmanı (SSL) kuralını kullanmadığını fark etti. 

Uygulamanın, verilen Google hesabını kullanmak yerine müşterilerin mevcut Google hesaplarıyla oturum açmalarına izin vermesine rağmen, tür müşteri istemcisinden biri aracılığıyla giriş verileri oluşturur. 

Aynı şekilde, bu noktada ayarlanmamış güçsüzlük derecesini gösteren bir video hazırladı. İlk başta güçsüz site güvenliği savunmasızlığı Programcı Haberleri hakkında eğitildi. 

Contraptions 360, Mitron uygulamasının Google Play özetinde lekeyi açıklamak için verilen e-posta adresinden tepki almadı. 

Mitron uygulaması, TikTok'a karşı Hindistan yapımı bir düzenleme olarak odak noktası haline gelmiştir. Birkaç rapor bunun IIT Roorkee tarafından understudy tarafından bittiğini garanti etti. Belki Cuma günü, başvurunun Hindistan'da yapılmadığı ve bir Pakistan programlama mühendis firması olan Qboxus'tan getirildiği açıklandı.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.