Kanadalı Organizasyon Görünmezlik Kalkanı Tasarlıyor




Kanadalı organizasyon HyperStealth Corp. bu mekanik başarıyı gerçekleştirdi. 9 yıllık araştırmanın ardından kuruluş, bir makaleyi veya bir kişiyi algılanamaz hale getiren bir inovasyon oluşturma konusunda uzun süredir hakimdir. 

Görünmezlik kalkanının macerası, ışık yolundan kaçınmasına izin verdiği yolda yatar. Bu çizgiler boyunca, arkaya konulan eşyalar ve bireyler yanmadıkları için görülmez. 

HyperStealth grupları, gadget'larını oluşturmak için on yedinci yüzyıldan itibaren mantıksal standartları kullandılar. Bu standartlar 

- Snell-Descartes yasaları - ışığın iki ortamın ara yüzünde, özellikle de ışık radyasyonunun yansıması ve kırılmasıyla ilgili davranışını tasvir eder. 

Olağanüstü Rüya 

Gadget, yansımanın savunmasız bir tarafını yapmak için iki malzemenin kırılma özelliğine bağlıdır, bu nedenle ışık kalkantan geçmez ve eşyayı veya arkasındaki kişiyi aydınlatmaz. 

Materyal ek olarak lentiküler odak noktalarının standardına katılır, spesifik olmak gerekirse, bir kişinin kendini ideal noktada gördüğü zaman görülmesini sağlayan bir alet. Fantezi harika değil, her halükarda, bir şeyin arkasında biriktiğini görebiliriz, ancak yapısını veya doğasını tanıyamayız. 

HyperStealth, oluşturulmasını sağlamak ve montaj prosedürünü orta ölçekte gönderme seçeneğine sahip olmak için yetenekli uzmanlarla açıkça bir patent kaydetmiştir. 

Kuruluş, kapak regalyalarının kurulmasında önemli bir otoriteyi temsil ettiğinden, Kuantum Gizliliği gadget'ı ağırlıklı olarak askeri kullanım için önerilmektedir. Kullanılan malzemeyle ilgili neredeyse hiçbir verinin elenmemesinin nedeni budur.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.