Boston Elements Robot Tazı Satın Alınabilecek Birkaç Model Sunacak


Mekanik pooch'unun gönderildiğini açıkladıktan bir süre sonra, Boston Elements 01Net tarafından ilan edildiği gibi iddiasını sürdürdü. 

On iki kopyaya erişilebilir. Amerikan firmasının teklifi çoğunlukla kiralama kiralama konusunda kuruluşlara odaklanmıştır. Spot robot av köpekleri henüz kreşinize yaklaşmıyor. 

Amerikan uyguladığı özerklik firması, büyük robotları nedeniyle birkaç etkinlikte göze çarpmıştı. Spot hound robotu nedeniyle, ürünlerin aracı için tasarlanan makinenin kendi kendine yönetme süresi bir buçuk saattir ve geliştirme hızı 5 km / s hıza çıkar. 

Beş kamera nedeniyle 360 ​​° 'lik bir görüşe sahip olan Spot, en aşırı 14 kg'lık bir yığını taşımak için donatılmıştır. Su geçirmez, aynı şekilde etkili bir şekilde hazırlanan - 20 ° C ile 45 ° CA insansı robot arasındaki sıcaklıklara dayanabilir 

Askeri referans noktalarına rağmen, Boston Elements Spot'un bu bölge için üretilmediğini garanti ediyor. The Skirt, "Bir aldatmacada bile kişilere zarar veren her şeyi yapmak için Spot'a ihtiyacımız yok," dedi The Skirt, kuruluşun iş ilerlemesinden sorumlu başkan yardımcısı. 

Bu bildirgeden habersiz olan Boston Elements, insansı robotu Harita kitabına geri döndü. Hatasız çeviklikle kutsanmış insan robotu taklaları geri döndürebilir ve metal bacaklarıyla herhangi bir 
sorun olmadan yemin edebilir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.