Google'ın 2.000 İşçi İşini İptal Ettiği Bildirildi


The New York Times tarafından belirtildiği gibi, salgın, 2000'den fazla anlaşmaya ve geçici işçilere yeni harcamaları dilimlemek için teklifler düşürürken, aynı zamanda gelirleri azaltmaya devam etti

Google'ın parayla ilgili amiri Ruth Porat, geçtiğimiz ay örgütün bu yıl kayıt hızını yavaşlatacağını ve "dünya çapında emin olmayan kârlılık ve vadede acil bir durumla karşılaştığımız sürece" dedi. 

Times'a göre, dünyanın her yerinde 2.000 anlaşma pozisyonu keşfedilecekti ve Google'ın iş gücünün küçük bir kısmıyla konuştular. Kuruluşun 130.000'den fazla geçici işçi 123.000'den fazla temsilciye sahip olduğu düşünülmektedir. 

Her halükarda, Porat'ın bir ay önce aktardığı dikkat çekici duruşları tartışıyor. Veba, Google'ın parasının açık arayla en çok kazandığı tanıtım pazarında durgunluğa neden oldu. Google'ın ana çeyreğinde her şeye rağmen her yıl yükselmeye teşvikten elde edilen gelir, ancak gelişme yavaşladı. 

Bırakılan bu öneriler şu anda işsiz olan bireyler için daha büyük sorunlar sunmaktadır. Times, birkaç kişinin Google ile sözleşmeleri kabul etmek için tam zamanlı görevlerini bıraktığını açıkladı. Kasıtlı olarak yükümlülüklerini bıraktıkları için işsizlik ödeneği alamayabilirler. 

Bir Google temsilcisi Times'a yaptığı toplantıda söyledi. 

Diyerek şöyle devam etti: "Açıkça ifade ettiğimiz gibi, kayıt ve spekülasyonlarımızı engelliyoruz ve buna göre, yılın başlangıcına doğru düzenlediğimiz gibi aynı sayıda yeni kişiyi tam zamanlı ve tesadüfen getirmiyoruz."

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.