Xiaomi, Basit Oled Televizyonunu Ortaya Koyuyor!




Markanın onuncu anısına övgü amacıyla gönderilen bu Oled TV, Çin'de belirgin bir şekilde tanıtılan bu TV, diğer her şeyden ayrı olarak var olan en şok edici olanıdır. Görülmesi mümkün olan ezici karanlık ekran geride kaldı. 

Çinli marka Xiaomi uzun süredir ortalıkta. Cep telefonlarının gelişlerinin son derece zor maliyetlerle çoğaltılması ve düzenli olarak sağlam düzenlemelerle donatılmasıyla tanındı. 

Xiaomi sadece cep telefonu üretmiyor ve son zamanlarda Oled ekranları üretmeye başladı. Marka, Mi 10 Ultra ve Redmi K30 Ultra cep telefonlarını tanıtmasına rağmen, anısına övgüde bulunmak için, son zamanlarda tamamen basit bir Oled panelli 55 inç bir televizyon olan Mi televizyonu Lux Straightforward Release'i duyurdu. 

Yapımcının böyle bir ekranı sunan ilk kişi olmaması durumunda, etki şok edici olmaya devam ediyor! Dahası, bu çizgiler boyunca daha da fazla, basitlik etkisine rağmen, ekranın kenarları 5,7 milimetre incedir. Ekranda, yalnızca önemli pikseller yanar ve resmin yeryüzünde kayıyormuş hissi verir. 

Gözden kaçmış gibi görünen resimler 

Bu sonucu elde etmek için, üretici tüm cihazları tabanda ayarladı. Yapay zeka Master Shrewd Motor tarafından desteklenen vitrin ile ilgilenen bir MediaTek 9650 işlemcisidir. Geri kalanı için, Xiaomi övünenler, geniş bir ton yelpazesi, 120 Hz'lik bir canlanma hızı ve oyuncuların takdir ettiği 1ms'lik sınırlı bir hareketsizlik ile nadir görülen bir resim çarpımı gerçekleştiriyor. 

Oyuncular, filmler veya oyunlar için beş açık sunum moduna erişilebilir. Ses konusunda, iletim içeriğine en uygun ses durumunun programlı kullanımına izin veren bir mod gibi Dolby Atmos mevcuttur. Mi televizyonu Lux'ın vitrini, yaklaşık 6.000 Euro gibi önemli bir maliyetle 16 Ağustos 2020 için rezerve edildi. Sadece Çin pazarı için önerildi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.