Lenovo, Dünyanın İlk Katlanabilir Vitrinli Not Defterini Sunuyor



Ana katlanabilir cep telefonlarını sunmanın ardından Lenovo, artık dünyanın ilk katlanabilir sunumlu not defterini sunuyor. Yapımcı tarafından belirtildiği gibi, Thinkpad X1 Katlanabilir adı verilen ilerleme, faydalı işler için geliştirildi. 

Olağanüstü yapı faktörü nedeniyle Thinkpad X1 Katlanabilir, ustaca ve büyük ölçüde kullanılabilir. Örneğin, dergi ve dergileri kolayca anlamak veya kişilerarası kuruluşlardan gelen özel mesajlara veya yabancıların gözünden giderek korunan mesajlara erişmek ve bunlara tepki vermek için bir kitaba daraltma eğilimi gösterir. 

Haberleri incelemek için, not defteri bir kağıt gibi tamamen açılabilir. Olursa olsun, filmler ve düzenleme aynı şekilde tam yapılandırmada görülebilir. 

Çalışma alanında, günlük çalışma alanındaki birkaç ekranla ilişkilendirilebilir ve birlikte verilen Bluetooth konsolu ile daha uzun mesajlar oluşturmak veya karmaşık Aşıldı beklentileri tablolarını değiştirmek de kolaydır. 

Konferanslar sırasında, Thinkpad X1 Katlanabilir, Lenovo resmi açıklamada ilerledikçe bir işaretçi kullanarak elle yazılmış notları tutmak için kullanılabilir. 

Özel donanıma ilişkin hemen hemen her türlü bilgi bilinmektedir 

Thinkpad X1 Katlanabilir'in katlanabilir örneği altında kapsanan şey, hala büyük ölçüde bir sırdır. Şimdiye kadar Lenovo, not defteri sunumunun 13.3 inçlik bir çarpıklık ve 2K hedefleri olacağını ortaya çıkardı. Katlanabilir vitrin, bir pivot kullanılarak daraltılabilir ve LG ile ortak bir çaba ile oluşturulmuştur. 

İşlemci olarak bir Intel yongası kullanılacak. Bunun ne kadar şaşırtıcı olacağı henüz bilinmiyor. Dedikodu tidbitlerine göre, bir web kamerası ek olarak düzenlenmiştir, ancak son konumu ve örneğin şarj fişi veya USB-C portları gibi farklı ilişkilerin yerleri henüz net değildir. Bu nedenle, Thinkpad X1 Foldable fanatiklerinin muhtemelen son planın son girişine kadar kısıtlama göstermesi gerekir. 

Mütevazı not defteri? 

Şu anda, Lenovo'nun yeni not defterinin maliyeti hakkında henüz herhangi bir veri vermediği gerekçesiyle, maliyetle ilgili dedikodular var. Bu olabileceği gibi, not defteri Üstün Çizgi'den başka bir kişiye dönüşeceğinden ve aynı şekilde gezegende katlanabilir bir sunumla birincil not defteri olduğundan, muhtemelen işçi sınıfı üzerinde değerlendirilecektir. Dergiye bir teklif olarak erişilinceye kadar, Thinkpad X1 Katlanabilir'in ne kadar iyi sattığına, ne zaman bir yedek modelin düzenlendiğine ve düzenlenip düzenlenmediğine ve yarışmacıların hangi benzer modelleri pazara getireceğine bağlı olacaktır. 

Yoga Kitaplarının daha da geliştirilmesi 

Lenovo'dan yeni Thinkpad X1 Katlanabilir, Yoga Kitaplarının daha sonraki iyileştirmeleri olarak görülebilir. Organizasyon 2016 yılında Ifa'da ana modeli tanıttı. Muazzam bir dokunmatik gösteri ve dokunmatik konsolu vardı ve gerektiğinde bir kalemle de çalışabiliyordu. İki yıl sonra, 2018'de Lenovo, Yoga Kitabının ikinci dönemini, konsol olarak kullanılabilecek ekstra bir e-mürekkep gösterisi ile dağıttı. Olması gerektiği gibi, modellerden hiçbiri yararlı sıradan işlerde yeryüzüne düşmediğini göstermedi ve bu çizgiler boyunca yürütülmedi. Şu anda Lenovo, Thinkpad X1 Katlanabilir ile tekrar deniyor. 

Gelişim için temel öneriler artık Web'de ilerliyor 

Yeni not defteri bile mevcut değil ve iyileştirme tartışmaları ve hayal kırıklığına uğramış duygular zaten farklı toplantılarda incelenebilecekti. Çoğu müşteri daha büyük bir vitrini tercih ederdi, ancak dokunsal girdi olmadan gelişmiş bir konsolda bestelenmek sürekli olarak negatif olarak görülür. Dahası, çok sayıda müşteri, katlanabilir şovlarda henüz Samsung'un katlanabilir cep telefonundaki felaketten sonra böyle büyük bir miktardan emin değil - roman şovlarıyla ilgili sorunların şu anda yavaş yavaş ortadan kaldırıldığı görülüyor. 

Thinkpad X1 Katlanabilir Lenovo'nun ideal ilerlemeyi yapıp yapmayacağı ve dergi pazarını değiştirip değiştirmeyeceği henüz belli değil. Hong Kong (Çin). Gadget üreticileri Samsung ve Huawei şu andan itibaren birincil cep telefonlarına katlanabilir bir sunum yaptıktan sonra Lenovo, dünyayı tanıtıyor ' Orlando, Florida'daki şirket içi Quicken gösterisi sırasında katlanabilir ekranlı ilk not defteri. Yeni not defteri 2019'da bir daha asla gösterilmeyecek, ancak 2020'de Top notch Thinkpad X1'in bir özelliği olarak. 

Lenovo, resmi bir beyanda belirtildiği gibi, kurumsal müşterileri Thinkpad X1 Katlanabilir ile ele almalıdır. Yeni not defteri, çalışma yöntemini değiştirmek ve gelecek şeyler için yeni göstergeler ayarlamaktır. Lenovo'nun yeni not defterine hakim olup olmayacağı henüz belli değil. 

Cep telefonu yok, tablet yok, karışım yok 

Üreticiye göre, Thinkpad X1 Katlanabilir, Android'i çalışma çerçevesi olarak çalıştırmaz, ancak Microsoft Windows 10'un çalışma alanı formu. Lenovo daha da vurguladığı gibi, not defteri bir telefon, bir tablet veya bir melez değildir; katlanabilir ekranı olan yadsınamaz bir not defteri. Orijinal bir bilgisayar.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.