Elektrikli Bisiklet: Urbet Inner Self Çarpıcı Yapı Ve Makul Fiyat


Futura, inanılmaz Curtiss Hades ve HyperTek'e benzeyen müthiş planlara sahip elektrikli bisikletler konusunda sizi aydınlatmayı seviyor. 

Çoğu zaman, bunlar abartılmış veya temelde yükselmesi planlanmayan dikkat çekici modellerdir. Urbet İç benliği tarafından özellikle hayrete düşmemizin nedeni budur. Aslında, İspanya'da yapılan bu bisiklet, stil ve ılımlı maliyetin temel olarak ilgisiz olmadığını gösteriyor. 

Gerçekten özel bir plana sahip olan bu elektrikli kruvazörün maliyeti 3.000 Euro'nun altındadır (tam olarak 2.727 Euro). 3.000W fırçasız motoru ve 120 km'lik en uç noktası ile temel olarak kentsel geziler için planlanan bu şehir içi araç için makul bir maliyet. 72V ve 42ah lityum pili yedi saat içinde canlanır. Sergi tarafında ise, 90 km / s azami hıza sahip "küçük" 125 cm3 ile karşılaştırılabilecek durumdayız. 

Vicdan'ın ön cephesi, sallanan kol ve sıradan bir çataldan ziyade bir yay koruması ile çok harika. Arka pivotta bulunan ve bu elektrikli bisiklete, 12 inçlik küçük tekerleklerin yaptığı "kalın" tarafı vurgulamak için harika bir görsel denge sağlayan bir kurulum. 

Urbet, 2016 yılında kurulan ve İspanya'da Marbella'da bulunan ve giderek daha düzenli bir plana sahip farklı elektrikli kruvazör ve bisiklet modelleri sunan genç bir markadır. Şu an Fransa'da yaygın değil, ancak Web'de düzenleme yapabilirsiniz.
Blogger tarafından desteklenmektedir.