Redmi 9, 25 Haziran'da Sevkıyat Yapmaya Başlayacak,


Maliyet ve Dökülen Ayrıntılar Redmi 9 düzenleme gönderim tarihi web'de yayınlandı. Redmi 8'in değişiminin 25 Haziran'da gönderilmesine dayanıyor ve kilit ayrıntılar ayrıca nokta nokta oldu. Redmi 9, Helio G80 işlemci tarafından kontrol edilmek üzere devasa bir 5.000 mAh pil paketi içeriyor. 

Gadget'ın değeri de Redmi K30'un arka pano yapısına biraz benzerlik gösteren ilk canlı resmin yanı sıra dökülmüştür. Redmi 9, dört kameralı bir düzenlemeye ve bir arka benzersiz işaret sensörüne eşlik edecek. 

Redmi 9 değeri, gönderim tarihi, plan (beklenen) Vietnamlı içeriden @ Boby25846908, Redmi 9'un 150 doların altında değerlendirileceğini tweetledi (genellikle Rs. 11.300). Telefonun Hindistan ve Çin'de daha ucuz olacağını fark etti, ancak bu iş sektörlerinin değerlemesini ortaya çıkarmadı. 

Telefonun gönderim tarihi 25 Haziran olarak hesaplandı. Weibo'ya dökülen Redmi 9'un canlı bir resmi de var ve arkada dört kamera düzeni gösteriyor - biri yerleştirilmişken üç sensör ile parıltıya yakın bir düşünce olarak. Redmi 9, Redmi K30 ile aynı kamera sensörlerini kapsayan halka benzeri bir çerçeveye sahiptir. 

Üç kamera sensörünün hemen altında oturan benzersiz bir parmak izlenim sensörü var. Resim, Redmi 9'un Mavi ve Yeşil tonlarında olmasını önerir. Redmi 9 ayrıntıları (beklenen) Canlı resim dökülmesine birkaç uçlu özellik eklendi ve Vietnamlı içeriden aynı şekilde Redmi 9 hakkında veri döktü. Her iki bültene de katılan Redmi 9, merkezi olan 6,5 inç full HD 1080p LCD şovu içerecek şekilde uçlu açılış zımba yapısı. 

Telefonun, 3 GB Smash ve 4 GB Slam seçenekleriyle birlikte MediaTek G80 işlemci tarafından kontrol edilmesi gerekiyor. İç kapasite seçenekleri 32GB ve 64GB tasarımları içerebilir. Redmi 9'un arkadaki dört kameralara 13 megapiksel prensip kamera, 8 megapiksel yardımcı kamera, 5 megapiksel üçüncül sensör ve 2 megapiksel dördüncü kamera ile eşlik etmesi gerekiyor. Önceden, telefon, kesikte 8 megapiksel selfie sensörüne eşlik edecek şekilde muhasebeleştirilir. Redmi 9, 18W hızlı şarj yardımı ile 5.000mAh'lik bir pil içermelidir.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.