Alexa: Amazon onu gerçek bir robot yapmak için ses ortaklarına göz atmak isteyebilir


Alexa'nın olmadığı bir senaryo düşünün, bu noktada sadece bir sesle sınırlı. Ev ortaklarına yakın olması günlük hayatımızda son derece önemli bir konuma sahip olduğu için Amazon, cihazını orijinal bir robota dönüştürmeyi düşünür. 

Daha iyi uygulama için gözler 

Amazon'daki bilgisayar tabanlı istihbarat departmanının lideri Rohit Prasad, bu Salı günü düzenlenen MIT İnovasyon Araştırması'nın yaptığı toplantıda, "PDA'ları gerçekten anlayışlı hale getirmenin en iyi yolu, onlara dünyayı araştırmak için onlara göz sunmaktır." Dedi. 

Kendi işbirlikçisinin durumunu ve ona hitap eden bireyleri anlamalarına izin vererek Amazon, sergisini geliştirmek istiyor. Rohit Prasad “Dil tanımı gereği şaşkına döndü ve belirsiz. Düşünce ve ortam dikkate alınmalı,” dedi Rohit Prasad. 

Bugün, Alexa hızla belirli kesme noktalarını gösteriyor. Bir tür konut robotuna dönüşerek, cihaz, örneğin sorgulayıcının sinyallerini deşifre ederek, belirli dil nüanslarını daha büyük olasılıkla kavrayabilir. 

Bu yeni çağın Alexa'nın üretimi ikinci teori için henüz var, Rohit Prasad'ın duyuruları dedikoduları daha da güçlendiriyor.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.